O nama

banner_1

U sjevernom dijelu Dalmacije, na jugoistočnom dijelu otoka Paga poznatog po razvedenim obalama, šljunčanim i pješčanim plažama, nalazi se malo mjesto Povljana. Na atraktivnoj lokaciji, na samoj plaži Dubrovnik,  smještena je Villa Kaštel, obiteljski pansion komfort s četiri zvjezdice koji posluje od ljeta 2006. godine.

Villa Kaštel predstavlja idealno mjesto za obiteljski odmor. U ponudi je osam dvokrevetnih soba, jedna obiteljska soba i osam suitova, svi sa pogledom na deset metara udaljeno more. U sklopu pansiona nalazi se restoran koji nudi meni sa ukusnom hranom u mediteranskom stilu i svježom ribom iz Jadranskog mora, kao i jela međunarodne kuhinje.

Predvorje pansiona je mirno mjesto, pogodno za uživanje u jutarnjoj kavi i čitanje dnevnih tiskovina. S terase pansiona pruža se prekrasan pogled na otoke Olib, Silbu, Premudu i Molat, a u večernjim se satima može uživati u jednom od najljepših zalazaka sunca na Jadranu.

Za dodatno zadovoljstvo u trenucima opuštanja Villa Kaštel nudi vanjski grijani bazen sa slatkovodnom vodom, uz koji se nalazi maleno igralište za najmlađe goste.