Dobrodošli

banner_1

U sjevernom dijelu Dalmacije, na jugoistočnom dijelu otoka Paga, poznatog po razvedenim obalama te pješčanim i šljunčanim plažama, nalazi se malo mjesto Povljana. Izravno na plaži „Dubrovnik“, na izuzetno atraktivnoj lokaciji, nalazi se “Villa Kaštel”, obiteljski pansion komfort u rangu četiri zvjezdice, koji posluje od ljeta 2006. godine.

Smještajni kapacitet pansiona je osam dvokrevetnih soba, jedna obiteljska soba i osam suitova. Iz svih smještajnih jedinica pruža se pogled na deset metara udaljeno more. U sklopu pansiona nalazi se restoran s čije se terase pruža pogled na plažu. Prostor restorana je klimatiziran i ugodno namješten. Restoran nudi svježu, ukusnu hranu u mediteranskom stilu, kao i jela međunarodne kuhinje.  Bogati doručak na principu švedskog stola poslužuje se dnevno u pansionu Villa Kaštel. Gosti mogu izabrati opciju noćenja s doručkom, polupansion ili á la carte obroke. Uz plažu se nalazi koktel bar.

Klimatizirano predvorje pansiona je mirno mjesto, pogodno za uživanje u jutarnjoj kavi i tiskovinama. S terase pansiona pruža se prekrasan pogled na otoke Olib, Silbu, Premudu i Molat. Za dodatno zadovoljstvo gostima je dostupan grijani bazen sa slatkovodnom vodom. S glavne terase, balkona sobe ili suita, može se uživati u jednom od najljepših zalazaka sunca na Jadranu…